شنبه , ۷ اسفند ۱۳۹۵
آموزش وردپرس
خانه / آشپزی / مجموعه عکس لواشک ترش و خوشمزه

مجموعه عکس لواشک ترش و خوشمزه

معمولا وقتی اسم “لواشک” را می‌شنویم، تصویری از یک لواشک ترش و خوشمزه به ذهن‌مان می‌رسد و آب از لب و لوچه‌مان آویزان می‌شود. اما حقیقت این است که لواشک ترش فقط یکی از انواع لواشک است و طرفداران خاص خودرا دارد. اکثر افراد طرفدار انواع لواشک ملس و عده‌ای نیز هوادار لواشک شیرین هستند.
عکس لواشک ترش، انواع لواشک، طرز تهیه لواشک ترش
امروزه انواع لواشک در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف در بازار به وفور یافت می‌شوند اما لواشک خانگی چیز دیگری است. 
درست‌کردن لواشک در منزل بر خلاف آنچه تصور می‌شود بسیار ساده است. علاوه بر این، لواشکی که در منزل تهیه می‌شود بهداشتی‌تر بوده و می‌توانید ترشی، شیرینی و میزان نمک آن را بر اساس ذایقه خود تعیین کنید. 
درست‌کردن لواشک تقریبا قانون خاصی ندارد و شما می‌توانید از هر میوه‌ای با هر طعم و مزه‌ای از میوه‌های نارس و سفت گرفته تا میوه‌های حسابی رسیده و له‌شده در تهیه لواشک خانگی استفاده کنید.
همچنین می‌توانید برای تهیه لواشک از ترکیبی از میوه‌ها استفاده کرده یا فقط از یک نوع میوه استفاده کنید. معمولا در تهیه لواشک چندمیوه، از ترکیبی از میوه‌های ترش و شیرین استفاده می‌شود تا لواشک طعم ملس داشته باشد. 

ترکیب‌های پیشنهادی برای تهیه لواشک:

  • میوه‌های شیرین: هلو، شلیل، زردآلو، سیب گیلاس، انبه، گلابی
  • میوه‌های ترش: آلبالو، انواع آلو، غوره، زرشک تازه، شاه‌توت، تمشک، گوجه سبز
  • لواشک‌های زمستانی: خرمالو، کیوی، انار
از محبوب‌ترین انواع لواشک ترش می‌توان به:
  • لواشک زرشک
  • لواشک آلبالو
  • لواشک کیوی
  • لواشک انار
  • لواشک گوجه سبز 

اشاره کرد. به جز لواشک ترش، انواع لواشک ملس و حتی شیرین نیز می‌توان در منزل تهیه کرد که از آن جمله می‌توان به؛

  • لواشک زردآلو
  • لواشک گیلاس
  • لواشک آلو
  • لواشک شلیل و هلو

 اشاره کرد که اکثرا با میوه‌های تابستانی تهیه می‌شوند و بسیار خوشمزه و لذیذ هستند.

عکس لواشک ترش، تزیین لواشک، انواع لواشک، طرز تهیه لواشک

روش‌های خشک‌کردن انواع لواشک ترش خانگی:

  • آفتاب:

رایج‌ترین و بهترین روش خشک‌کردن لواشک ترش، قراردادن آن زیر نور مستقیم خورشید است. از آنجا که بیش از ۹۰ درصد لواشک‌ها را با میوه‌های متنوع تابستانی درست می‌کنند و نور خورشید هم در تابستان به اندازه کافی هست، این کار بهترین روش برای خشک‌کردن لواشک‌هاست. برای جلوگیری از نفوذ حشرات و گردوغبار، می‌توانید یک تور روی لواشک‌ها بکشید. دقت کنید که تور روی سطح لواشک نیفتد و به شکلی روی لواشک‌ها قرار گیرد، که با سطح رویی لواشک فاصله داشته باشد.

  • فضای بسته (جلوی پنکه):

اگر به حیاط یا بالکن دسترسی  ندارید یا اینکه هوای آزاد مساعد خشک‌کردن لواشک نیست، می‌توانید لواشک‌ها را داخل خانه و جلوی پنکه خشک کنید البته توجه کنید که این روش زمان بیشتری می‌برد.
شوفاژ، بخاری و..
می‌توانید برای خشک‌کردن لواشک در فصل سرد، از بخاری یا شوفاژ کمک بگیرید. به این صورت که لواشک را نزدیک شوفاژ یا جلوی بخاری و یا حتی روی بخاری یا شوفاژی که حرارت خیلی کم دارند قرار دهید. به این صورت لواشک به تدریج با گرمای شوفاژ یا بخاری خشک می‌شود.

  • داخل فر یا میوه خشک کن:

یک کاغذ روغنی کف سینی فر پهن کنید. پوره میوه را به سینی منتقل نمایید و به قطر نیم سانتی‌متر پهن کنید. سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌اید به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.
پس از خنک‌شدن لواشک‌ ترش را بوسیله پیتزا‌بر به اندازه دلخواه برش بزنید و با قرار دادن تکه کاغذی روی آن شروع به رول‌کردن آن کنید و به وسیله نخ تابیده لواشک را ببندید.

در ادامه مجموعه‌ای هیجان انگیز و اشتهاآور از عکس لواشک ترش را برای شما تهیه کرده‌ایم که امیدواریم از دیدن ان لذت ببرید.

مجموعه عکس لواشک ترش:

گردآوری: مجله اینترنتی bmfa

درباره ی admin

همچنین ببینید

64231_395.jpg

طرز تهیه ته چین مرغ تک نفره (ته چین تک نفره قالبی)

ته چین یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب برنج، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *