دوشنبه , ۳ مهر ۱۳۹۶
آموزش وردپرس
خانه / آشپزی / طرز تهیه ژله هندوانه (دسر مخصوص شب یلدا)

طرز تهیه ژله هندوانه (دسر مخصوص شب یلدا)

ژله هندوانه یکی از انواع دسرهای زیبا و خوشمزه ویژه شب یلداست که به راحتی و با استفاده از ۳ نوع ژله و بستنی وانیلی تهیه می‌شود. شما می‌توانید این دسر خوشمزه را در اندازه‌های مختلف و با قالب‌های متفاوت تهیه کنید اما در صورتی که بخواهید یک دسر  به صورت‌ برش‌های مثلثی (قاچ هندوانه) و تک نفره داشته باشید، بهتر است از قالب ناودانی استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه ژله هندوانه را به شما آموزش  خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه ژله هندوانه (دسر مخصوص شب یلدا):

ژله قرمز (آْلبالو، توت فرنگی یا هندوانه) ۱ بسته
ژله سبز (لیمو، طالبی) ۱ بسته
ژله آلوئه‌ورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱- ۱٫۵ پیمانه
قالب نادوانی ۱ عدد
شکلات چیپسی یا تخم شربتی به میزان لازم
آب جوش به میزان لازم

ژله هندوانه، ژله هندوانه سه بعدی، ژله شب یلدا، دسر شب یلدا، عکس یلدا، ژله هندوانه قالبی، تزیین ژله هندوانه

طرز تهیه ژله هندوانه (دسر مخصوص شب یلدا):

  1. برای تهیه ژله هندوانه ابتدا ژله قرمز‌رنگ را با ۱٫۵ لیوان آب جوش به روش بن ماری و روی بخار آب حل کنید.
  2. سپس صبر کنید تا کمی خنک شود. 
  3. بعد از خنک‌شدن ژله قرمز، دو قاشق بستنی وانیلی آب‌شده به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  4. حالا ژله را داخل قالب ناودانی ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
  5. بهتر است ارتفاع ژله قرمز حدود ۱٫۵ سانت باشد.
  6. وقتی ژله قرمز بست، همین کار را برای ژله آلوئه‌ورا انجام دهید یعنی؛ یک بسته ژله آلوئه‌ورا را با ۱ لیوان آب جوش به همان روش بن ماری حل کرده و بعد از سردشدن با نصف لیوان بستنی وانیلی آب‌شده ترکیب کنید.
  7. از این ترکیب، به مقدار کمی روی ژله قرمز رنگ بریزید. این لایه قرار است قسمت سفیدرنگ بین هندوانه و پوست آن باشد.
  8. بعد از نیم‌بند‌شدن ژله آلوئه ورا در یخچال، ژله سبز را با ۱٫۵ لیوان آب جوش مخلوط کرده و باز هم به همان روش حل کنید و اجازه دهید خنک شود.
  9. سپس یکی دو قاشق بستنی وانیلی ذوب‌شده و یا خامه به آن اضافه کنید تا کمی مات شود.
  10. سپس ژله سبزرنگ را نیز به همین روش تهیه کرده و روی لایه سفید بریزید تا قالب پر شود، بعد دوباره قالب را داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
  11. بعد از اینکه ژله هندوانه حدود ۳ ساعت داخل یخچال باقی ماند و کاملا بسته شد، کف قالب را حدود ۱۰-۲۰ ثانیه داخل آب گرم نگه دارید تا ژله از قالب جدا شود.
  12. سپس ژله را درون سینی خیس‌شده برگردانید و با چاقوی خیس برش‌های یک سانتی بزنید.
  13. برای تخمه‌های هندوانه نیز می‌توانید از شکلات چیپسی یا تخم شربتی استفاده کرده و آن‌ها را روی قسمت قرمز بچینید.
ژله هندوانه خوشمزه و زیبای شما آماده است. شما می‌توانید این دسر زیبا را مخصوص شب یلدا تهیه کنید و مهمانان خود را غافل‌گیر کنید. امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را ببرید.


گردآوری: گروه آشپزی bmfa

درباره ی admin

همچنین ببینید

1822_952.jpg

با این راهکارها مواد غذایی در یخچال فاسد نمی‌شوند!

جلوگیری از فاسد شدن تخم‌مرغ پوست تخم مرغ منافذ بسیار زیادی دارد و به همین …

۴ دیدگاه

  1. سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران
    وبسایت به این خوبی سپاسگزارم

  2. سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران
    وبسایت به این خوبی سپاسگزارم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *