دوشنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۶
آموزش وردپرس
خانه / آشپزی / طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

ناگت مرغ که از فروشگاه می‌خرید، یک محصول فراوری‌شده از گوشت مرغ است که برای تهیه‌ آن، سینه‌مرغ چرخ‌کرده را همراه با انواع ادویه‌جات مخلوط می‌کنند و در آرد سوخاری غلتانده، سپس در روغن داغ سرخ می‌کنند. رستوران‌ها معمولا ناگت‌ مرغ را به عنوان پیش‌غذا در کنار سیب‌زمینی سرخ‌شده و قارچ سوخاری سرو می‌کنند.
ناگت مرغ نخستین باز در دهۀ ۱۹۵۰ توسط رابرت سی بیکر، که یک محقق تغذیه و استاد دانشگاه بود، اختراع شد که آن را بدون حق اختراع و به عنوان یک کار پژوهشی در اختیار عموم قرار داد. ابداع دکتر بیکر به گونه‌ای بود که می‌شد آن را به هر شکلی درآورد. شرکت تایسون فودز دستور پخت مک‌ ناگت مرغ را در سال ۱۹۷۹ برای مک‌دونالدز ایجاد کرد و از ۱۹۸۰ فروش آن آغاز شد.
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی بسیار آسان است و علاوه بر سالم‌تر و به صرفه‌تربودن نسبت به ناگت مرغ حاضری، می‌توان در چند دقیقه، تعداد زیادی از آن آماده کرد و حتی مقدار اضافه آن را فریز کرده و موقع نیاز سرخ کرد. 

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ خانگی:

 سینه‌مرغ 
۵۰۰ گرم 
 پیاز کوچک ۱ عدد 
سیر  ۱ حبه 
پنیر پیتزا  ۱۵۰ گرم 
پودر زنجبیل   1 ق چای‌خوری
 فلفل قرمز ۱ ق چای‌خوری 
 پاپریکا ۱ ق چای‌خوری
 پودر سیر نصف ق چای‌خوری 
 زعفران ۱/۴ ق چای‌خوری 
 آرد سوخاری ۲-۳ ق غذاخوری 
 روغن و نمک به میزان لازم 
طرز تهیه ناگت مرغ، ناگت مرغ، ناگت ماهی، ناگت گوشت، طذز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی:

  1. برای تهیه ناگت مرغ ابتدا؛ سینه‌مرغ خام را چرخ کنید.
  2.  پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
  3. سیر را نیز رنده کنید.
  4. پیاز و سیر رنده‌شده را همراه با تمام ادویه‌ها به مرغ چرخ‌کرده اضافه کنید.
  5. مواد را خوب ورز دهید و سپس به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  6. بعد از نیم ساعت، پنیر پیتزای رنده‌شده را نیز به مرغ اضافه کرده و ورز دهید.
  7. در این مرحله دو راه دارید: 
  • می‌توانید یک کیسه فریزر یا سلفون روی سطحی کشیده و آن‌ را کمی مرطوب کنید و تمام مایه ناگت را روی آن پهن کرده، قالب بزنید.
  • یا این‌که از مایه ناگت به اندازه گردو برداشته و در دست شکل دهید.
  1. از هر روشی که استفاده کردید، در این مرحله آرد سوخاری را با ادویه‌جات گفته‌شده مخلوط کنید و ناگت‌های آماده‌شده را داخل آرد بغلتانید.
  2. چند دقیقه صبر کنید تا آرد، جذب ناگت‌ها شود و حین سرخ‌شدن، جدا نشود.
  3. داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، ناگت‌ها را داخل آن ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید. نیازی به غوطه‌ور کردن ناگت‌ها در روغن نیست.
  4. ناگت‌ مرغ را با سس قرمز یا سس قارچ سرو کنید. نوش جان.
 گروه آشپزی bmfa

درباره ی admin

همچنین ببینید

102449_702.gif

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی خوشمزه!

کمپوت نوعی دسر نشأت گرفته از کشور فرانسه است و در زبان فرانسوی، کمپوت به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *