جمعه , ۱ بهمن ۱۳۹۵
آموزش وردپرس
خانه / آشپزی / طرز تهیه ترشی ریواس

طرز تهیه ترشی ریواس

“ریواس” یکی از گیاهان بومی مناطق سرد و کوهستانی و مخصوص فصل بهار است که به صورت دیمی و بدون نیاز به آبیاری رشد می‌کند.
ریواس معمولا در مناطق کوهپایه و سردسیر مثل شهربابک، دامنه بینالود نیشابور، کوهستان‌های آذربایجان و کردستان، و بلندی‌های البرز در شمال تهران و همچنین دراستان در استان خراسان رضوی شهرستان گناباد و کوه‌های روستای رباط ترک می‌روید.
ریواس ساقه‌ای ترش و آبدار و پرخاصیت دارد که از آن‌ها در غذاهای ایرانی به صورت خام و پخته در سالاد و خورشت ریواس استفاده می‌شود. همچنین انواع مربای ریواس، کمپوت ریواس، ترشی ریواس و … با استفاده از این گیاه تهیه می‌شود. 

در اینجا با طرز تهیه ترشی ریواس خوشمزه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه ترشی ریواس:

ریواس پاک‌شده و خردشده ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
نمک، فلفل، دانه خردل به میزان لازم
زنجبیل تازه ۲ تکه کوچک

طرز تهیه ترشی ریواس، خواص ریواس، مربای ریواس، ریواس چیست

طرز تهیه ترشی ریواس:

  1. برای تهیه ترشی ریواس ابتدت باید آب، شکر، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه مناسبی بریزید و بر روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید.
  2. ظرف شیشه دردار و خشک و تمیزی را انتخاب کنید و ادویه‌ها را درون آن بریزید.
  3. ساقه‌های ریواس را به شکل دل خواه، حلقه‌حلقه یا نواری برش دهید و در ظرف شیشه‌ای بریزید.
  4. سپس مایع تهیه شده را درون ظرف شیشه‌ای بریزید و آن را پر کنید به طوری که محلول سرکه و آب، کاملا روی مواد داخل شیشه را بپوشاند.
  5. درب ظرف را محکم ببندید.
ترشی خوشمزه و ترد شما آماده است. شما می‌توانید این ترشی را بعد از حدود ۱ هفته همراه با انواع غذاها میل کنید و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

چند نکته درباره تهیه ترشی ریواس:

  • اگر قرار است ترشی‌ها تا یک سال بمانند، باید آنها را به روش تهیه کنسرو، فرآوری کنید؛ بدین صورت که باید شیشه‌ها را ده دقیقه در آب جوش بگذارید بماند به طوری که آب باید تا بالای شیشه ها را بگیرد.
  • اگر می خواهید ترشی شما تردتر باشد، آن را در یخچال بگذارید. بعد از ۲۴ ساعت آماده می‌شود و بعد از یک هفته طعم آن عالی می‌شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید یک عدد برگ بو و فلفل درسته نیز داخل ظرف ترشی بریزید.

امیدواریم از این آموزش و این نکات استفاده لازم را ببرید و این ترشی خوشمزه را تهیه کنید و از آن طعم متفاوت آن لذت ببرید.


گردآوری: مجله اینترنتی bmfa

درباره ی admin

همچنین ببینید

59278_637.jpg

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه (یارما پلو)

یارما پلو یا بلغور پلو یکی از غذاهای سنتی منطقه آذربایجان است که همان‌طور که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *