سه شنبه , ۲۵ مهر ۱۳۹۶
آموزش وردپرس
خانه / آشپزی / بهترین روش برای مزه دار کردن سویا

بهترین روش برای مزه دار کردن سویا

بهترین روش برای مزه دار کردن سویا
سویا پروتئینی گیاهی و مقرون به صرفه برای وعده های غذایی روزانه ماست. یک کدبانوی حرفه ای باید بداند برای از بین بردن بوی سویا از چه ادویه هایی استفاده کند. در این مقاله می توانید خوشمزه ترین روش پخت سویا را یاد بگیرید.

برای خوشمزه کردن سویا به نکته هاى زیر دقت کنید

  • هیچ گاه سویا را با آب سرد نشویید! بهتر است سویا را با آب جوش خیسانده و بعد از مدتی که نرم شد آبکشی کنید.
  • سویا را نچلانید چون با این کار مواد خوشمزه سویا را دور می ریزید. کافی است کمی صبر کنید تا آب اضافی سویا از صافی خارج شود.

روش اول مزه دار کردن سویا

۱٫ سویا را به مدت ۱۰ دقیقه با آب پرتقال یا آب نارنج مزه دار کنید.

۲٫ سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن  ادویه نمک و رب گو جه فرنگى را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید در این مرحله ۲ قاشق غذا خوری آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید.

۳٫ اندکى صبر کرده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه بپزد .

۴٫ حالا سویاى شما مزه دار شده است این را به ماکارونى یا خوراک مى توانید اضافه کنید.


روش دوم مزه دار کردن سویا

۱٫ مقداری پیاز را رنده کرده وداخل روغن زیتون یا کره سرخ کنید .

۲٫ سیر ، نمک ، زعفران ، فلفل ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و بعد از کمی سرخ شدن سویا آب کش شده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید سپس ۲ قاشق غذاخوری آبغوره به مواد اضافه کرده و کمی صبر کنید به خورد سویا برود و بعد ۱ فنجان آب جوش به مواد اضافه کرده و در ظرف را بگارید تا سوی کاملا بپزد. می توانید مقداری ریحان تازه و آویشن هم به سویا اضافه کنید.

یک روش دیگر برای مزه دار کردن سویا تهیه یک همبرگر ساده و گیاهی و بسیار خوشمزه آماده کنید.


بهترین روش برای مزه دار کردن سویا


مواد لازم برای تهیه همبرگر گیاهی با سویا

سویا

۵/۱ لیوان

پیاز

۲ عدد متوسط

هویچ و کدو

۳ عدد متوسز با رنده درشت رنده کنید

تخم مرغ

۱ عدد

خمیرنان پاگت پودر شده

۱ عدد

پودر تخم گشنیز، کاری ، پودر سیر

هر کدام نصف قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل

به میزان لازم


طرز تهیه همبرگر گیاهی با سویا

۱٫ سویا را به روش بالا (خوراک سویا و سیب زمینى) آبکش و سپس چرخ کنید.

۲٫ همه مواد را در ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر باگت آب مواد را به خود جذب کند و دوباره کمى ورز دهید. می بینید که چسبندگى مواد بیشتر شده است.

۳٫ از مواد به اندازه یک پرتقال درشت جدا کرده و به شکل همبر فرم داده و با کمى روغن و حرارت متوسط سرخ کنید.

نکته: وقتى پیاز را نگینى خرد کنید موقع سرخ شدن همبرها خوش طعم و خوش بو مى‌شوند.

گرداوری: مجله bmfa

درباره ی admin

همچنین ببینید

93303_924.jpg

طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه به شکل گل

کامکوات پرتقال تزیینی کوچک یا مینیاتوری است که می‌توانید به صورت درسته، نصفه و یا …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *